Detail info
Close

Domácí příšerky, Kyjov

Domácí příšerky, Kyjov

Místo: Kino Panorama
Adresa: Svatoborská 671, Kyjov

Vstupenky

Domácí příšerky, Kyjov
15.05.2024 od 15:30 hod. | 2D | Česky

Informace o akci

Věděli jste, že ve vašem domě žije někdo bez toho, abyste ho videli? Elfinové jsou malé chlupaté příšerky, které udržují v každém domě pokoj a harmonii. Dohlíží na všechny a všechno, velkou pozornost věnují domácím mazlíčkům Jejich úkolem je proměnit váš dům na báječný domov. Ale Finnick není jako všechny ostatní příšerky. Zdá sa, že z každého, kdo se nastěhuje do jeho domu, si dělá legraci a snaží se je z jejich z domu vyhnat. Vše se ale změní, když do domu přijde Christine s jej rodinou, která Finnicka odhalí. Když se však v městě začnu dít dívné věci, Finnick a Christine, kteří jsou každý úplně jiný, se budou muset spojit a začít spolupracovat, aby vyřešili všechny záhady a zachránili město. A jakou příšerku máte u vás doma? A co dělá právě teď, když vy sedíte v kině? To se možná dozvíte v příběhu Domácí příšerky. V kinech od 28. 3. 2024.

Režie: Denis Černov
Hrají: V českém znění: Bohdan Tůma, Eliška Beňová, Klára Sochorová, Ivo Novák, Miroslav Táborský, Petr Nezkusil, Jan Šťastný, Zuzana Mixová a další
Žánr: Animovaný, Dobrodružný
Délka: 85 minut
Země původu: Rusko

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top