Detail info
Close

Koncert BERT & FRIENDS

KYJOVSKÁ VSTUPENKA
Koncert BERT & FRIENDS

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Koncert BERT & FRIENDS  | afterparty Joshek  & Ban Jarnet
V čele skupiny stojí Albert Romanutti, jehož autorský rukopis nezapře vystudovaného skladatele, ale zároveň také někoho, kdo chce dělat věci jinak a nově. Bert & Friends do českého popového rybníčku vnáší závan excentricity, která tady dlouho chyběla.

Po prvotním virálu sóla na rybu v Plodech moří se Bertovi a spol. podařilo utvrdit svůj status zábavného, a přesto velmi sofistikovaného úkazu české scény, který je třeba brát vážně - mix barevného osmdesátkového dream popu, psychedelie a hezkých melodií z kapely nenechal nikoho na pochybách, že má před sebou velký objev poslední doby a s trochou štěstí i malinký náhled budoucnosti popu u nás. Po několika singlech a ikonických videoklipech kapela v roce 2019 vydala EP SUPR (nominované na Objev roku v Cenách Anděl) a odjela vyprodané turné, včetně naprosto plné MeetFactory v Praze. Loni kapela obdržela Cenu Anděl za videoklip roku k písni Piš mi básně z posledního oceňovaného EP Panna a netvor, a také vydala inovativní živák, který teprve proběhne, s názvem 2050: Live at Strahov, za který kapela obdržela Cenu Apollo.
 

Kompletní program a aktuální informace na Facebooku Filmový festival Kyjograf a www.kyjograf.cz.
V případě dotazů se na nás neváhejte obrátit: info@kyjograf.cz / 733644494
Těšíme se na Vás!
K

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top