Detail info
Close

EXPEDIČNÍ KAMERA 2024 Přehlídka outdoorových filmů

EXPEDIČNÍ KAMERA 2024 Přehlídka outdoorových filmů

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Čtrnáctý ročník filmového festivalu EXPEDIČNÍ KAMERA v Kyjově nabídne dokumenty o cestování, dobrodružství i divoké přírodě. Který ze 7 snímků Vás letos zaujme nejvíce?
Těšit se můžete na film LEZCI s našim nejlepším českým lezcem a olympionikem Adamem Ondrou, který Vám představí mladého lezce Pepu Šindela a společně s ním se bude snažit o přelez jedné z nejtěžších skalních cest v oblasti Krpcovo na Slovensku. Kromě filmu s Adamem uvidíte JAVARI, film o kmeni žijícím na peruánsko-brazilské hranici. Expediční kamera vám dále nabídne snímek s českým kajakářem Vavřincem Hradilkem – Expedice Ganga: Vávrova výzva, nebo italský snímek Pioneri o přechodu šesti hlavních hor Pale di San Martino během jediného dne. ZTRACENÉ MOMENTY je amatérsko autentický příběhem páru z britského Yorkshire, který se vydá do Norska na svou první horskou cykloturistiku. Kajakáři si ulahodí u filmu OBJEVOVÁNÍ PATAGONSKÉ RIO BLANCO a u snímku NÁSLEDOVÁNÍ SPRÁVNÉ CESTY se dozvíme, zda vášeň ke sportu může přinést rovnováhu a naplnění. Letos máme pro Vás i soutěž! Pro zpestření pauzy mezi vysílacími bloky jsme si pro Vás nachystali losování o zajímavé ceny. Přijďte, inspirujte se, bavte se a vyhrajte!

Vstupné 150 Kč, děti do 15 let ZDARMA

 

 


 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top